Frågor & Svar - Anonym frågar om graviditet

Hej Anonym! , När dina simmar äntligen kommer till den punkten då de ska försöka skaffa sig barn så vill man ju såklart som du säger gärna ta reda på om det blivit något barn under försöket. I Sims 3 kom där ju en slags vaggvisa när barnet blev till.
I Sims 4 kommer ingen vaggvisa. Så antigen så väljer du att låta tiden gå och hoppas på att det blev något barn och din sim börjar kräkas. Eller så kan du göra det enkelt för dig för ett par ynka similons.
Du kan nämlingen klicka på toaletten efter myspyset så kommer alternativet "Gör graviditetstest" upp.
Din sim sätter sig på toan och kissar och om du blivit gravid kommer följande hända:
Denna ruta kommer upp i aktivitetsloggen!
Och nere på "humöret" kan du se hur lång tid det är kvar till nästa "graviditetsstadie" (det finns 3stadie).
åå WOOPS! Din mage blir genast i första stadiet! WOHO! vad fort det gick ellerhur? haha.
Frågor & Svar | | En kommentar |

Önska ett inlägg!!


Önska ett inlägg baserat på Sims 4!

Jag hade tänkt såhär, vill ni ha någon speciell guide om något i Sims 4? , eller om det är något speciellt ni vill se eller ha förklart så skriv det i kommentarsfältet så gör jag ett inlägg om det!

Min Let's play kommer komma upp så fort som möjligt.. den tog lång tid att komprimera hehe.. 
Allmänt | | 3 kommentarer |

Svar på fråga - Sofia frågar


Hej Sofia! , Världerna som finns i spelet är Oasis Springs & Willow Creek. Man kan resa mellan världarna och besöka deras kvarter och allmäna tomter. Världarna ser ut så här:

Man bor i olika kvarter och mitt kvarter som jag bor i med Familjen Colin ser ut så här:
  
 
I kvarteret ser det i princip ut som i The Sims 3 , man kan se sina grannar och de är ofta ute och joggar eller går förbi ens hus. Simmarna är otroligt sociala i 4:an, vilket jag tycker är superkul. 
 
I kvarteret kan du i princip röra dig helt fritt. Men när du ska besöka dina grannar på deras tomt kommer du få upp en laddningskärm innan du kommit fram till tomten. Den är faktiskt inte till något besvär du ser laddningskärmen minde än 10 sekunder och när du väl är framme så är allt färdigladdat och det är bara att ringa på.
 
Samma laddningskärm kommer också när du reser mellan de olika tomterna men som sagt du ser den i max 10 sekunder.
 
Om du har spelat Sims 2 så kan man i pricip säga att det funkar precis som i Sims 2 med laddningskärmar och de små kvarteren med sina närmsta grannar. Men att du kan se vad dina grannar gör från din tomt på ett sätt som i 3:an och att du kan röra dig lite firare än i 2:an där du bara rör dig på tomten. 

Hoppas du fick svar på din fråga och har du fler frågor så kommentera gärna!
Kram
 
Frågor & Svar | | 2 kommentarer |
Upp