Familjen Granrot - Det är dags!

(Ledsen att det är så korta inlägg just nu, men jag fotograferade inte så mycket innan Damien föddes har jag sett..hehe..)
 
Slutet på graviditet närmade sig med stormsteg, och denna morgonen mådde Ayla inte alls bra när hon vaknade.
 
 
Hon tog sig ett avkopplande bad för att se om det åtminstone kunde få smärtorna att lindras lite.
 
 
Smärtorna la sig inte alls efter badet, de blev snarare tätare och gjorde mer ont. Ayla berättade för Daniel och han tvekade inte en sekund på att det var dags. Så de körde till sjukhuset snabbare än sabbt.
 
 
Doktorn tog en titt på Ayla och visst var det dags för henne att föda. Så på med sjukhusrocken, det är dags för det första barnet i familjen att födas.
 
 
 
 
 
 
 
 
Där var han, några timmar senare, finaste fina Damien! 
 
 
 
Har ni sätt något sötare? :'D
 
Familjen Granrot | | 5 kommentarer |

Länkbyte?

 
Tänkte att det var dags att uppdatera min länklista med lite fler simsbloggar, är ni sugna på att göra ett länkbyte med mig? Kommentera nedanför så skriver jag in dig i min lista! :D
Allmänt | | 4 kommentarer |

Familjen Granrot - Ny på jobbet

Jag har beslutat att göra om Familjen Granrot i Sims 4 så att ni hänger med från början. Gamla som nya läsare. Det blev ju lite konstigt sist. Sen kommer jag göra som så att jag kommer ta den först födde i varje genration som kommer att bli den simmen som vi kommer att följa! SÅ VÄLKOMNA SKALL NI VARA TILL DET FÖRSTA INLÄGGET MED NYA FAMILJEN GRANROT.
När Daniel & Ayla träffades så var det kärlek vid första ögonkastet. Inget har någonsin kunnat komma mellan dem. De ängnade varje minut och sekund tillsammans så det var ju bara en tidsfråga tills de skulle få barn ihop.
Paret hade inte mer än flyttat in till det härliga kvarteret Willow Creek. När Ayla fick beskedet att hon nu blivit gravid för första gången.
Hon berättade de spännande nyheterna för Daniel som var mer än exalterad över detta.
 
Nu när paret väntar en tillökning i deras familj så har det fixat nya jobb och jobbat en hel del på deras färdigheter. Ayla som ni ser har tagit jobbet som diskare på stans finaste resturang. Så hon övar på sina matlagningsfärdigheter för att någon dag kunna gå från att tvätta tallrikar till att bli den som lägger upp maten på dem.
Daniel tog jobbet som aspirant i poliskåren.
 
Han fick förhöra vittnen på en brottplats medans hans kollegor undersökte byggnaden för fler ledtrådar.
 
Sen fick han patrullera lite i Oasis Springs.
Där han bland annat fick ge ut en och en annan böter åt stökiga simmar.
 
Tillbaka på polisstationen fick Daniel analysera de leddtrådar som hans kollegor hittat på brottsplatsen. Sen var det tid att lämna och åka hem för dagen.
Efter en lång dag med nya intryck och det spännande nyheterna från Ayla så tog Daniel sig en välförtjänad stund i familjens bastu.
Familjen Granrot | | En kommentar |
Upp