Jag är tillbaka!

Hej godingar! 
Som ni säkert har märkt så är jag lite smått tillbaka igen. 😄
Jag har saknat detta såå mycket och har därför bestämt mig för att lägga lite tid på det igen.
Det är så kul och gör mig så varm i hjärtat och se att det fortfarande tittas in hit!
TACK! Ni är bäst. 💖
 
Så jag har tänkt att det kommer läggas upp 1 inlägg varje dag (till en början). Jag kommer att ha olika inlägg beroende på vilken veckodag det är. Så här nedanför kan du läsa vad som kommer att hända här på bloggen under veckorna!
 
Lookbooks! Under sims 3 perioden så gjorde jag mycket lookbooks med cc och länkar till vart ni kunde ladda ner dem. Lite roligare än att bara tipsa dem direkt i ett inlägg. Detta var mycket uppskattat då så jag tänkte göra en lite comeback av det. För er som inte vet hur mina lookbooks såg ut så får ni er ett smakprov här: (Numera kommer jag göra det i sims 4 dock)
 
 
Historier! Jag vet att många har längtat efter att jag gjorde untitled att jag skulle börja göra historier igen.
Så tisdagar kommer det komma upp antigen en liten historia eller en lång i en längre period.
 
 
Guider! Det kommer att vara guider av olika slag på onsdagar. Det kan tillexempel vara något som ni frågar efter, så allt från "hur man laddar ner cc" till "hur du blir en veterinär". Så ni kommer alltid kunna vara med och påverka vilka slags guider som kommer upp på onsdagarna.
 

Videoinlägg! Det kan vara allt från en speedbuild till hur första reaktionen till ett spel. Det kommer i alla fall att vara ett videoinlägg på torsdagar. 
 
 
Familjen Granrot! Ni som varit med från start har ju följt familjen som jag aldrig tycks kunna låta bli att spela med. Det började med Ayla & Daniel i Sims 3 och nu med snart 3dje generatonen i Sims 4. Så på fredagar är de deras dag.
 
 
Önskesimmar! Detta var alltid superkul att tolka och göra simmar som ni önskat. Det blev en så härligt för man gör ju alltid simmar på ett visst sätt och här fick man gå utanför vad man brukade göra så de skulle matcha era önskemål. Så jag tycker att vi drar igång det igen. Jag kommer att fortsätta ta önskningar från de tidigare inlägget som ni kommenterat på. (De hittar ni HÄR!) Givetvis får ni fortsätta att önska där! 😄
 
 
 
 

Utamningar! Sist men inte minst kommer söndag och på söndagar kommer jag lägga upp från en utmaning. 
Nedanför kan du rösta vilken utmaning jag skall göra och om det ska vara i videoformat eller i inläggsformat! 
 
Vilken utmaning vill ni se?
 
 
 
 
 
pollcode.com free polls

Vilket format vill du se utmaningen i ?
 
 
 
pollcode.com free polls
Allmänt | |
Upp